De Cyber Avonturen van Charli: Een Veilige Reis door een Digitale Wereld

By Dennis de Caes

“De cyber avonturen van Charli: een veilige reis door een digitale wereld” is een boek met 13 korte verhalen over verschillende cybersecurity onderwerpen. Het boek is geschreven op een sprookjesachtige manier en behandelt belangrijke onderwerpen zoals het beschermen van persoonlijke informatie en veilig omgaan met sociale media. Het boek is bedoeld voor zowel kinderen als ouders en bevat kleurrijke illustraties en behulpzame tips voor ouders.
Prijs  
€15.24

Also Available On

Stap binnen in een magische wereld vol avontuur en leer alles over cybersecurity op een begrijpelijke manier! Het nieuwe boek “De cyber avonturen van Charli: een veilige reis door een digitale wereld” neemt je mee op reis door 13 verschillende korte verhalen. Geschreven op een sprookjesachtige manier, maken deze verhalen het begrijpen van cybersecurity eenvoudig voor zowel kinderen als ouders.

Van het beschermen van persoonlijke informatie tot het veilig omgaan met sociale media, elk verhaal behandelt een belangrijk cybersecurity onderwerp dat vandaag de dag relevant is. De sprookjesachtige verhalen met kleurrijke illustraties zorgen ervoor dat kinderen vanaf 6 jaar zullen genieten van deze verhalen terwijl ze op een begrijpelijke manier leren om te gaan met de uitdagingen in de digitale wereld.

Maar “De cyber avonturen van Charli: een veilige reis door een digitale wereld” is niet alleen bedoeld voor kinderen! Ouders zullen baat hebben bij deze verhalen en zullen samen met hun kinderen belangrijke lessen leren over veiligheid op het internet. Daarnaast bevat het boek naast de prachtige verhalen ook een aantal belangrijke en behulpzame tips voor ouders.

Ga mee op avontuur met “De cyber avonturen van Charli: een veilige reis door een digitale wereld” en ontdek hoe het hele gezin veilig kan navigeren door de digitale wereld

Availability

available

Original Title

De Cyber Avonturen van Charli: Een Veilige Reis door een Digitale Wereld

Publish Date

2023-06-01

Published Year

2023

Total Pages

36

ISBN

9789464379709

ISBN 13

9789464379211

Format

Hardcover

Country

Nederland

Language

Nederlands

Dimension

A4 210 x 297 mm of 8.3 x 11.7 inches

Print Length

38

Avarage Ratings

Submit Your Review You are not allowed to submit review. please Log In