Hall of Fame

Welkom op de Hall of Fame-pagina!

Hier willen we graag onze diepste waardering uitspreken voor de buitengewone individuen die een onschatbare bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van mijn boek en mijn website. Dankzij hun inzet, talent en toewijding is mijn boek en onze online ervaring naar nieuwe hoogten gestegen. Laten we samen een moment nemen om deze geweldige mensen in de schijnwerpers te zetten en hen te bedanken voor hun waardevolle bijdragen.

  • Onze Illustrator heldin – Dank aan Zoe Laverne, de geest achter ons prachtige illustraties. Met een ongelooflijk oog voor detail en ervaring heeft Zoe onze illustraties omgetoverd tot een ware visuele parel. We zijn je eeuwig dankbaar!

  • Onze Kinderteksten Heldin – Een grote shout-out naar Bianca Walraven onze kinderteksten heldin die de ziel van onze boeken heeft gevormd. Met haar digitale pen als krachtig wapen heeft ze onze verhalen herschreven tot begrijpelijke kinderteksten! –  https://www.biancawalraven.nl/

  • Onze feedbackkampioen – Een speciale vermelding voor Margo Kers, onze feedbackkampioen, die ons voortdurend heeft voorzien van waardevolle inzichten en suggesties om onze boeken en website te verbeteren. Jouw kritische blik en constructieve input hebben een blijvende impact gehad op onze online en offline aanwezigheid. Mijn dankbaarheid is enorm!

Dit is slechts een kleine greep uit de vele geweldige mensen die hebben bijgedragen aan het succes van onze boek en website. Aan iedereen die zijn of haar tijd, energie en expertise heeft gegeven: mijn oprechte dankbaarheid kent geen grenzen.

Dank jullie wel,
Dennis de Caes

Ethisch Hacker Hall of Fame

#1 – Bob van der Staak https://gripopsecurity.nl

Feedback kampioenen 1e druk

#1 – Jennifer J. – Spelfout
#2 – Peter S. – Updaten van verouderde informatie m.b.t. hoofdstuk – “vissen op het internet”